در مراسمی با حضور جناب آقای امیری شهردار محترم شاهین شهر و رئیس هیأت مدیره شرکت،سرکار خانم موسوی از اعضای محترم شورای اسلامی شهر، مدیرعامل و معاونین شرکت مدیریت پسماند شهرداریها از بانوان شاغل و فرزندان ممتاز کارکنان شرکت مدیریت پسماند شهرداری ها تجلیل بعمل آمد
حسین امیری شهردار شاهین شهر و رئیس هیأت مدیره شرکت مدیریت پسماند شهرداری در این مراسم گفت: خوشبختانه با درایت،برنامه ریزی ،دقت و مسؤولیت پذیری مدیر عامل شرکت مدیریت پسماند شهرداری و مجموعه شرکت،دغدغه ای در مورد امور شرکت مذکور نداریم.
وی در ادامه اظهارداشت: با وجود حجم بالای کار در شرکت مدیرت پسماند توانسته اند با تعهد و مسؤولیت پذیری بالای مجموعه شرکت از برنامه ها و چشم اندازهای خود جلوتر باشد.
امیری با اشاره به جمعیت 1200 نفری کارگران مجموعه شرکت مدیریت پسماند گفت: همواره سعی شده حقوق و مزایای رفاهی کارگران عزیز در اولین فرصت موجود پرداخت گردد.
شهردار شاهین شهر در پایان از زحمات بی دریغ کارکنان خانم در مجموعه اداری مدیریت پسماند شهرداری تشکر نمود.
محمدباقر ربیعی مدیرعامل شرکت مدیریت پسماند شهرداری ها نیز در این مراسم ضمن تشکر از حضور اعضای حاضر در مراسم،گفت: این شرکت در سال 1383 تشکیل و در حال حاضر با شهرداریهای 3 شهرستان در قالب بیش از 11 شهرو روستا فعالیت می نماید.
وی در ادامه گفت: موفقیت مجموعه شرکت مدیریت پسماند در گرو همدلی و همکاری همه کارکنان علی الخصوص خانم های شاغل در این شرکت می باشد.
نرگس السادات موسوی عضو شورای اسلامی شاهین شهر نیز در این مراسم گفت: خوشبختانه تلاش و تدابیر بسیار خوب مدیرعامل و مجموعه شرکت مدیریت پسماند شهرداری شاهین شهر در مباحث و حمایتهای کارگری و کارمندی بسیار مطلوب بوده است.
وی در ادامه از حضور پرتلاش خانمهای شاغل در مدیریت پسماند تقدیر و تشکر نمود.
گفتنی است در این مراسم از شش خانم شاغل در شرکت مدیریت پسماند و فرزندان ممتاز کارکنان شرکت تجلیل بعمل آمد.